Dance Candy

Dance Candy: All you need to know

Morgen vindt Dance Candy Indoor Festival plaats in Evenementencentrum De Laak te Nijkerkerveen. Hier vind je alle informatie die je moet weten als je naar Dance Candy gaat.

Adres
Evenementencentrum De Laak
Amersfoortseweg 138
3864 NH Nijkerkerveen

Openingstijden
Om 22.00 uur openen de deuren van De Laak te Nijkerkerveen en we gaan door tot 05:00 uur in de ochtend.

Tickets
Tickets voor Dance Candy Indoor Festival kosten € 10,00 (ex.fee) in de voorverkoop. Deze sluit morgenavond om 21:00 uur. Daarna zal er deurverkoop aanwezig zijn. Hierbij betaal je € 12,50 voor een kaartje. Pak dus je voordeel en koop je ticket nog snel online via www.newworldevents.nl of haast je morgen nog naar Primera.

Travel
De Laak Nijkerkerveen beschikt over voldoende parkeerruimte en dit is gratis. Let op! Indien je met de auto uit de richting van de Nijkerk komt houdt of vanaf de afslag Nijkerk-Zuid, houd dan rekening met verkeershinder op de Amersfoortseweg i.v.m. wegwerkzaamheden. Volg de borden voor juiste omleiding.

Kijk hier voor meer informatie: http://www.nijkerk.eu/…/amersfoortseweg-tijdelijk-afgeslote…

Pinnen
Bij Evenementencentrum De Laak is het mogelijk om te pinnen met een gewone betaalpas.

Neem je ID mee
De minimumleeftijd voor Dance Candy Indoor Festival is 16 jaar en voor het verkrijgen van alcoholische consumpties 18 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Zonder legitimatie kom je er niet in en een kopie is niet geldig.

Drugs
Op dit evenement wordt een zero tolerance beleid gehanteerd; dit betekent dat het bezit en gebruik van hard- en soft drugs niet is toegestaan.

Let op jezelf, en een ander! 
Ons motto is altijd ‘samen uit, samen thuis’, dus let op jezelf en op elkaar!

We wensen je een geweldige nacht op Dance Candy Indoor Festival!
Tot morgen!

New World Events