WAKE UP IT'S WKND!

New World Events onthuld nieuw concept: WAKE UP IT’S WKND!

Aan het einde van het Ibiza seizoen heeft New World Events het genoegen om de stevige beats van EDM, big room, house en deinende techno naar De Laak te brengen. Op zaterdag 19 september 2015 zal voor de eerste keer het nieuwe concept WAKE UP IT’S WKND! plaatsvinden. Een stijlvol concept waarbij de beste DJ’s de dansvloeren in vuur en vlam zullen zetten.

Tijdens WAKE UP IT’S WKND! zullen er twee area’s zijn. Area 1 zal worden vertegenwoordigt door het concept WAKE UP IT’S WKND! en zal op zijn grondvesten schudden door lekkerste beats uit de Ibiza house, stevige EDM en big room house. Voor area 2 worden de handen ineen geslagen met de belhamels van het Speelkwartier. Hier zweef je de hele avond op de lekkerste techno, deephouse en techhouse.

New World Events zal de line-up zeer binnenkort onthullen. Houd daarom www.newworldevents.nl en de NWE Facebookpagina in de gaten.

De voorverkoop start aanstaande vrijdag om 17:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Paylogic, www.newworldevents.nl en alle 450 winkels van Primera.